ÚLTIMES NOTÍCIES

A la falda de Montserrat, el poble d'Esparreguera ens rebia amb una calor insuportable. L'onada de calor feia que la Diada fos èpica, tant pels castellers i castelleres, com pels espectadors. De totes maneres totes les colles anàvem carregades d'aigua per beure i per remullar-nos amb difusors de tota mena...

12 colles del Baix Llobregat, la comarca amb més colles castelleres, estàvem disposades a tenir una diada àgil per no allargar massa la calor. Així que començo a fer uns petits estiraments que em permetin tenir els músculs preparats per l'esforç que anàvem a fer. Alguns d'aquests moviments me'ls havia ensenyat el fissio, que sempre dóna bons consells. La plaça feia goig amb tantes camises i colors diferents i jo estava molt content per què el gran nombre de camises carallotes, presagiaven una gran diada taronja...

Així que els Carallots veníem a aquesta plaça a continuar la gran temporada que estàvem fent. En els pilars de benvinguda estava a la pinya; els Carallots hem donat la benvinguda a la plaça amb 3 pilars de 4, i les gralles de les diferents colles ressonaven a la plaça. Una benvinguda amb una imatge fantàstica amb tots els pilars carregats.

El funcionament de la Diada, per tal de fer-la més àgil, ens ha donat la posició a la tercera ronda i durant les altres rondes els Carallots fèiem pinya amb les colles del Baix Llobregat. Cal destacar en la primera ronda el 3de7ps dels Castellers d'Esplugues i el 3de7 dels nostres padrins el Castellers de Sant Feliu. Molt bé totes les colles! Així que ens disposàvem a obrir la nostra actuació a la plaça amb un 3de7, amb el que volíem treure'ns l'espina de la Diada de Sant Joan Despí. Així que hem començat a pujar, i les gralles, que avui també han tocat com els àngels, han començat a sonar a la falda de Montserrat. En aquest castell estava al tronc, i quina experiència!! El castell ha pujat bé de mides i sense grans estrebades, la pinya estava super concentrada i ha ajudat a mantenir-nos ferms com una pedra. Així que descarregat!! Uuuuaaaauuu com ens agrada fer grans castells a la Trobada del Baix!!

A la segona ronda la calor anava a més i la hidratació era super necessària. En aquesta ronda actuàvem en solitari, amb un 3de7a. Cal destacar també el 4de7a dels Castellers de Cornellà. Era el nostre torn. Hem començat a pujar bé, molt segur en la pujada. La pinya ajudava a mantenir l'estructura ferma i el tronc anàvem treballant bé, però no l'hem pogut carregar, degut a algunes indecisions. Llavors la desmuntada del castell ha sigut èpica, tots i totes hem donat el millor de nosaltres per què el castell no caigués. Un moment d'esforç que veia a les cares i en pròpia pell a la resta de companys de pis. Brutal, com l'hem defensat!!!

A la tercera ronda, necessitàvem recuperar la confiança amb el nostre castell més descarregat durant la temporada el 4de7. Així que després de la ronda de les altres colles del Baix Llobregat amb una fantàstica catedral dels Cargolins, era el torn dels Carallots. Un 4de7 genial, molt bé de mides i amb molta seguretat, i amb una canalla valenta que quan m'ha passat per l'esquena pujava amb decisió i ha permès descarregar el 4de7 sense problemes.

Ens tocava la ronda de repetició on la colla amfitriona ha descarregat un bon 3de7. A nosaltres ens quedaven poques forces, però volíem sortir de la plaça repetint la millor actuació de la nostra història, així que hem tornat a provar el 3de7a. El castell al nostre pis el teníem parat, els primeres, vents i laterals ens tenien ferms. Carregat!!! Que bé!! Però continuava la feina i les forces començaven a marxar, però la sang carallota ens corre diferent i hem defensat la descarregada com uns jabatos. La defensa del pilar davant de la plaça era una mostra del caràcter carallot. I finalment.... descarregat!!!!! L'alegria s'ha apoderat de tothom i els càntics i balls han sorgit com feia temps que no sortien!! Ho hem petat!!! Quina sensació més guapa!!!

A la ronda de pilars, volíem rubricar l'actuació amb 2 pilars de 5 simultanis, finalment hem descarregat un i l'altre ha patit una mica i s'ha desmuntat. De totes maneres, una gran diada, repetint la millor actuació de la nostra història.

Una gran diada, on totes les Colles del Baix Llobregat han fet un gran paper, fent una diada àgil sense cap caiguda. I felicitar i agrair als Castellers d'Esparreguera per l'organització de la Trobada.

I què dir dels Carallots? Avui he tornat a sentir el caràcter Carallot, aquell amb el què portem els nostres castells a plaça, aquell amb el què ajudem a les altres colles a fer pinyes, aquell amb que ajudes al company a assolir l'objectiu comú, aquell que balla i canta quan acaba la diada, aquell caràcter que fa tocar com els àngels, aquell caràcter que ho dóna tot a la botigueta amb una calor asfixiant, aquell que surt de la plaça amb un somriure d'orella a orella, aquell que transmet alegria i il·lusió, aquell caràcter de satisfacció i de saber que estem fent història... No vull que es perdi aquest caràcter, vull continuar sentint aquestes sensacions a la pell...

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

 

 Dissabte 23 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca amb l'Adroc , Cargolins i Guissona

 

Dissabte 11 de maig: Actuació a Llivia amb Castelles de la Cerdanya i Santpedor.

Diumenge 26 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts amb Maniacs de Parets i Matossers.


Diumenge 2 de Juny: Actuació a El Papiol amb Matossers i Sant Feliu

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb...

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Dissabte 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes