ÚLTIMES NOTÍCIES

Encara amb els panellets a la panxa, els Carallots i Carallotes vam pujar direcció a Súria, a celebrar la VII Diada dels Salats de Súria, acompanyats dels Castellers de Berga. L'actuació va ser a la plaça Major del poble vell, una plaça amb molt d'encant, preparada per veure els castells d'aquestes quatre colles. La benvinguda a plaça la vam ver amb un pilar de 4, acompanyat de 3 pilars de 4 dels Salats de Súria i de 2 pilars de 4 per els Castellers de Berga.

La primera ronda, va començar amb un 5 de 7 dels Salats de Súria, molt ben treballat. Els Castellers de Berga, van descarregar un preciós 3 de 7 amb agulla, el primer de la seva història, molt celebrat a la plaça, per part d'aquesta jove colla. Els Carallots vam començar aquesta ronda amb un intent descarregat del 4 de 7, un castell amb bones mides, que estava força parat, però que no es va poder culminar. El castell el vam tornar a intentar en una ronda de repetició. En aquesta ocasió, el castell va pujar pis a pis, amb molt bona feina des de la pinya fins al més alt del tronc, i d'aquesta manera, amb molt d'esforç ho vam fer, vam tornar a descarregar el 4 de 7. L'alegria dels Carallots es reflexava a les cares. Cares que reflexaven que s'havien tret un pes de sobre... així que va tornar a sonar la nostra cançó, la que identifiquem amb aquells moments feliços: Visca, visca, som els Carallots, castellers de Sant Vicenç dels Horts...

La Diada va continuar, en una segona ronda, que va començar abans de la nostra ronda de repetició, en què els Salats de Súria van fer 2 intents de la torre de 7, un castell que els hi falta ben poc per assolir. Els Castellers de Berga, van continuar amb la seva bona diada, amb un 5 de 7, espectacular. Els Carallots vam portar a la plaça el nostre millor castell, el 4 de 7 amb agulla, que tantes alegries ens va donar per la passada Festa Major. El castell va anar pujant, l'esforç a la pinya i el tronc era màxim, però es va desmuntar. La Diada va continuar amb els Salats de Súria encarant la 3a ronda amb un 4 de 7 amb agulla, que després d'un bon treball es va poder descarregar amb solvència.

Els Carallots hi vam tornar, ho volíem tornar a provar, el 4 de 7 amb agulla. En aquesta ocasió el castell es va anar enfilant, però amb els dosos col·locats, el castell va començar a patir i quan es va iniciar a desmuntar, es va enfonsar literalment. Una caiguda amb conseqüències, que van necessitar atenció per part de l'ambulància. Aquest fet, va fer determinar que l'actuació finalitzés, amb els pilars de comiat, un pilar de 4 per part dels Carallots i 3 pilars de 4 per part tant dels Castellers de Berga com dels Salats de Súria. L'actuació va finalitzar amb un pilar de 4 de canalla per part dels Salats de Súria.

Els Salats de Súria ens van oferir sopar a les colles participants i vam tenir final de festa amb grans concerts.

Primer de tot, una abraçada molt forta a tota la colla, sobretot als contusionats, i en especial al Juan Carlos i la Neus, que després de l'observació mèdica, s'ha aconsellat petit repòs i que estan bé. Això és el que ens fa més feliços.

Per tant a pensar amb la Diada, perquè Res no s'obté sense esforç, i tot es pot aconseguir amb l'esforç degut. (Ralph W. Emerson)

Som-hi Carallots!!! Un últim esforç!

 

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2023

 

 Diumenge 19 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca amb l'Adroc i 

Dissabte 27 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts amb Maniacs de Parets i Matossers.


Diumenge 4 de Juny: Actuació a El Papiol amb Matossers i Sant Feliu


Diumenge 17 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots i Cargolins d'Esplugues


Diumenge 17 de Setembre: Actuació a Sant Feliu a la FM Magenta.

Dssabte 21 d’Octubre Trobada de Colles del Baix Llobregat a Cornellà.


Diumenge 26 d’Octubre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Sant Feliu i L'Arboç

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes