ÚLTIMES NOTÍCIES

Era un dia per somniar, els Carallots entràvem a plaça amb molta ambició, volíem fer la nostra primera tripleta de 7. El repte era ambiciós, però els Carallots assaig rera assaig estem demostrant una gran capacitat de treball. En els pilars de benviguda a plaça, va aparèixer alguna cara nova. A les cares es percebia la il·lusió de poder ser colla de 7.

Per tant, ens disposàvem en primera ronda a encarar el 3de7, un castell que, tot i que l'hem descarregat en una ocasió, se'ns ha resistit en d'altres. Després que els Escaldats ens mostressin el camí, carregant un fantàstic 3de7, nosaltres ens disposàvem a repetir-ho. El castell va anar pujant, però va quedar encallat i es va fer molt llarg. Aquest contratemps, va fer caure el castell, quan li faltava un pas per carregar-se. Posteriorment els Castellers de Cornellà van continuar la ronda, descarregant també el 3de7. El fet de quedar-nos a un pas de coronar el castell, va desencadenar tornar a intentar el 3de7 Carallot, amb alguns canvis, degut a la caiguda del primer intent. El castell, va anar pujant pis a pis, i finalment l'enxaneta el va coronar. L'alegria s'escampava per la pinya que continuava treballant. Però aquesta alegria va quedar truncada amb una caiguda... molt dolorosa, que va deixar molt tocada la colla per la resta de l'actuació. Les assistències sanitàries als castellers que van afectats, va fer aturar l'actuació.

Un cop tractades i ateses les persones afectades, amb sort diversa, la diada es disposava a continuar, amb una segona ronda on els Castellers de Caldes de Montbui van descarregar un 5de6 i els Castellers de Cornellà un 4de7 amb agulla. Els Carallots, vam canviar les previsions i vam descarregar un 4de6.

En la tercera ronda, els Castellers de Caldes de Montbui van fer un intent amb el 4de7, i en la ronda de repetició van descarregar un 4de6. Els Castellers de Cornellà van continuar amb la bona actuació, descarregant un 4de7. Els Carallots vam descarregar un 4de6 amb agulla molt treballat. La diada va acabar amb 2 pilars de 4 dels Carallots i 1 pilar de 5 de Castellers de Caldes de Montbui i dels Castellers de Cornellà.

Una diada agredolça, amb diferents emocions d'alegria, decepció tristesa. I per sobre de tot amb castellers lesionats. Des d'aquí, volem donar una forta abraçada a l'Anira, ETS MOLT GRAN!!! I et desitgem una bona recuperació.

I és en aquests moments, quan ha de sortir el millor de nosaltres, sentint-nos units, sentint-nos Carallots, sentint-nos que formem part d'una gran família. Tenim diades millors i diades pitjors, però ens hem de sentir units per aquest escut que portem tots i totes portem al pit.

"Quan busquem el tresor, ens adonem que el camí és el propi tresor." (Paolo Cohelo). Som molt grans Carallots!!

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

 

 Dissabte 23 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca amb l'Adroc , Cargolins i Guissona

 

Dissabte 11 de maig: Actuació a Llivia amb Castelles de la Cerdanya i Santpedor.

Diumenge 26 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts amb Maniacs de Parets i Matossers.


Diumenge 2 de Juny: Actuació a El Papiol amb Matossers i Sant Feliu

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb...

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Dissabte 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes