ÚLTIMES NOTÍCIES

Els Carallots i les Carallotes ens disposàvem a viure una jornada de castells estiuencs a davant del mar, a Empuriabrava (Castelló d’Empúries). Vam sortir 2 autocars plens d’il·lusió i amb un sol, que els núvols, mica en mica, anaven tapant

A l’arribada a Empuriabrava els Carallots ens vam dividir, un grup a la platja, a gaudir del que de moment era un fantàstic dia i l’altre grup a Castelló d’Empúries, on els amfitrions els Vailets de l’Empordà ens van preparar una fideuà per agafar forces per l’actuació. Allà compartíem taula amb els Pallagos del Conflent, que amb pocs efectius, no van participar de la diada, però van col·laborar en tot moment amb les pinyes.

Però quan vam acabar de dinar... va començar a ploure, i a ploure i seguia plovent. Es va decidir traslladar l’actuació que s’havia de fer a la Bocana de la platja de d’Empuriabrava, al poliesportiu de Castelló d’Empúries. El canvi d’emplaçament, obligats per la pluja, va deslluir l’actuació, que va començar amb un cert retard, ja que es van haver d’anar a buscar els castellers que estaven a la platja.

La diada la començaren els Vailets de l’Empordà amb un pilar caminat, que a meitat del recorregut, va caure. Els Carallots vam començar amb un pilar de 4, per donar la benvinguda a la diada.

En primera ronda els Vailets de l’Empordà van començar amb un 3 de 7, ben sòlid. Els Carallots vam començar amb un 2 de 6, una estructura segura per la colla.

En segona ronda els Vailets de l’Empordà van fer 2 id4de7, que no els va permetre continuar amb la gamma de 7 que van iniciar. Els Carallots vam voler portar-hi el 3 de 7, que ja vam descarregar feia una setmana a la Diada de Pallejà. En aquesta ocasió, el castell, tot i les seves bones mides, es va fer molt llarg i tot just després de carregar-lo, i quan la canalla es disposava a baixar, es va trencar del tronc, caient tot el castell sobre la pinya. Després de la confusió inicial, i de les contusions ocasionades per la caiguda, alguns castellers van dirigir-se a l’hospital per observació. Aquesta va concloure que les persones afectades tenien contusions.

Aquesta caiguda, va deixar en quadre la colla, ja que a la Diada ja ens vam desplaçar amb menys efectius. Es va decidir no fer tercera ronda per part dels Carallots i després de les atencions als afectats, la diada va continuar amb un 5 de 6 dels Vailets de l’Empordà.

Posteriorment, els Carallots vam despedir la Diada amb un pilar de 4. Els Vailets de l’Empordà realitzaren un pilar de 5 i posteriorment 2 pilars de 4 de comiat.

La colla estava i està abatuda, per tot el que hem viscut, però ens hem de tornar a aixecar i tenim l’escenari perfecte a la Festa Major. Només podem reproduir les paraules del Capde, tenim dret a caure, però tenim l’obligació d’aixecar-nos. Som-hi Carallots! #objectiuFestaMajor

Des d'aquí volem donar una forta abraçada al petit Roger, desitjant-li una ràpida recuperació.

Fotos cortesia de Sheila Hardie, dels Vailets de l'Empordà

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2023

 

 Diumenge 19 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca amb l'Adroc i 

Dissabte 27 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts amb Maniacs de Parets i Matossers.


Diumenge 4 de Juny: Actuació a El Papiol amb Matossers i Sant Feliu


Diumenge 17 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots i Cargolins d'Esplugues


Diumenge 17 de Setembre: Actuació a Sant Feliu a la FM Magenta.

Dssabte 21 d’Octubre Trobada de Colles del Baix Llobregat a Cornellà.


Diumenge 26 d’Octubre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Sant Feliu i L'Arboç

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes