ÚLTIMES NOTÍCIES

Diumenge al matí, amb molta son i cansats, però molt feliços i il·lusionats, ens trobàvem de nou els Carallots i les Carallotes en una altra diada. En aquesta ocasió a la població veïna de Santa Coloma de Cervelló en els actes de la Festa de la Cirera. Així que mica en mica ens vam anar refent de l’esgotament de la Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat,

Era un dia especial, ja que es volia portar a plaça els castells que durant l’any anterior vam consolidar, però fer-ho amb gent nova a plaça. Aquella gent tant important a la colla, aquella gent fidel, que sempre hi és. Per tant, era un dia important per molts castellers i castelleres.

L’actuació era amb els Castellers de Cornellà, amb els que hem compartit aquest gran cap de setmana i amb els Castellers de Caldes de Montbui, amb els que actuàvem junts per primera vegada. L’entrada a plaça la vam fer amb una cercavila per un dels carrers d’accés. Per començar vam realitzar els pilars de 4 de benvinguda.

La primera ronda vam iniciar-la, intentant el 4 de 6. El castell estava molt ben plantat, però algunes dificultats en el pom, van provocar la caiguda del castell. De totes maneres, es va tenir dificultats per definir si el castell s’havia aconseguit carregar o s’havia quedat en un intent. Finalment, després de la llarga comprovació es va concloure que l’enxaneta no va coronar el castell, per tant es va acordar tornar-lo a provar en la ronda de repetició. Els Castellers de Cornellà amb un 3de7 i els escaldats, Castellers de Caldes de Montbui, amb un 3de7, van completar un bon inici.

La segona ronda va servir per treure’ns l’espina de la primera i vam tornar a provar el 4de6, que vam coronar amb un bon treball de la pinya i del tronc. Els Castellers de Cornellà i els Castellers de Caldes de Montbui van repetir castell, el 4de6 amb agulla.

La tercera ronda va permetre continuar fent canvis en alguns llocs del tronc, i vam descarregar un 3de6 molt lleuger. Els Castellers de Cornellà amb un 5de6 i els Castellers de Caldes de Montbui, amb un 3de6 amb agulla, van completar una bona actuació.

La ronda de repetició que es va acordar, quan vam saber que no s’havia carregat el castell de primera ronda, ens va permetre culminar una bona actuació amb un 3 de 6 amb agulla.

Per finalitzar l’actuació les colles que participàvem vam realitzar 3 pilars de 5, que en els cas Carallots va estar molt treballat.

Dos pilars de 4 van acomiadar l’actuació castellera durant la Festa de la Cirera, que va permetre el bateig casteller de moltes persones de la colla.

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

 

 Dissabte 23 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca amb l'Adroc , Cargolins i Guissona

 

Dissabte 11 de maig: Actuació a Llivia amb Castelles de la Cerdanya i Santpedor.

Diumenge 26 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts amb Maniacs de Parets i Matossers.


Diumenge 2 de Juny: Actuació a El Papiol amb Matossers i Sant Feliu

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb...

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Dissabte 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes