ÚLTIMES NOTÍCIES

El dia 27 d’abril, ha començat al nostre poble, donant la benvinguda als músics del III Festival d'Orquestres de Plectre que es celebrava a l’Ateneu. Una oportunitat per donar a conèixer les nostres tradicions a persones de Saragossa i La Garriga. La col·laboració s’ha realitzat donant suport a l’entitat de l’Ateneu que acollia aquest festival. La benvinguda constava de 2 pilars simultanis, però un d’ells ha caigut, abans de carregar-se. L’altre s’ha descarregat perfectament. Posteriorment, s’ha repetit el pilar que no s’havia carregat, i s’ha carregat sense cap problema.

Després ens hem desplaçat unes 100 camises, aproximadament, a Viladecans, al barri de Sant Jordi, per participar, junt amb els Castellers de Viladecans i Castellers de Sant Feliu, els nostres padrins. La jornada ha començat amb retard i amb bones sensacions després de diferents assajos provant castells de 7.

La diada ha començat amb els pilars de 4 simultanis de les 3 colles. En primera ronda els Castellers de Viladecans han descarregat un segur 3 de 6. Els Castellers de Sant Feliu han demostrat el seu ofici, amb un 4 de 6 amb agulla, molt correcte. Ha arribat el nostre torn, on se’ns ha travessat el 4 de 6 amb agulla, que en totes dues ocasions estava obert a l’altura de segons. Aquest fet ens ha deixat amb un mal regust, però que volíem millorar en els següents castells.

La segona ronda, els Castellers de Viladecans han descarregat un treballat 4 de 6. Els Castellers de Sant Feliu, per la seva banda han descarregat un 5 de 6 rebut amb molta alegria per la colla. En el nostre torn, hem portat a plaça un 2 de 6, la torre, que amb tanta solvència vam descarregar a Gurb. En aquesta ocasió, el castell s’ha mostrat força estable, però en el moment de pujar acotxador i enxaneta, han sortit unes dificultats que han fet desmuntar el castell. Un nou intent de castell que ens ha deixat tocats.

En la tercera ronda, Castellers de Viladecans han fet un intent de torre de 6, que han desmuntat. El torn dels Castellers de Sant Feliu, han carregat un 3 de 6, que ha caigut mentre es descarregava; dir també que segons fonts de la colla les persones implicades estan bé. Després ens ha tocat el torn als Carallots, que ja teníem moltes ganes de descarregar algun castell, i ho hem fet amb un 3 de 6 molt segur.

La diada ha finalitzat amb els pilars simultanis, 2 pilars de quatre per part dels Carallots. Una jornada en la que cal agrair el suport a les pinyes dels Castellers de Viladecans i els Castellers de Sant Feliu.

Aquesta diada ens ha de fer créixer i seguir treballant per assolir els nostres objectius per aquesta temporada. Amb esforç, constància i treball ho aconseguirem. Amunt Carallots!!

 

 

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

 

 Dissabte 23 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca amb l'Adroc , Cargolins i Guissona

 

Dissabte 11 de maig: Actuació a Llivia amb Castelles de la Cerdanya i Santpedor.

Diumenge 26 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts amb Maniacs de Parets i Matossers.


Diumenge 2 de Juny: Actuació a El Papiol amb Matossers i Sant Feliu

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb...

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Dissabte 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes