ÚLTIMES NOTÍCIES

Per fi ha arribat el dia!
D'ençà que la colla ens va anunciar que actuàvem amb Minyons de Terrassa, hem anat fent un compte enrere tenint a l'horitzó el 24 de setembre. A les 4 de la tarda la Foneria ja brogia com sempre que hi ha una convocatòria, però potser aquest cop ho feia diferent, potser és una percepció, ja que avui tot és bonic!... Tot i que aquests núvols... No és en va que ens estimem als Malves, les coses no són per què si. Minyons ens va defensar com ningú amb l'afer del nom. Pels Minyons si som Carallots i ens volen com a Carallots!

Els tècnics ja fa una estona que han marxat per acabar de preparar els últims serrells de la diada, esperem poder fer "castillacos", els malves no es mereixen menys, i què carai!, nosaltres tampoc! Anem omplint els cotxes i ens encaminem cap a Calella de Mar on ens esperen els Maduixots, castelleres de l'Alt Maresme, i si!!!!!!!! 3 anys i mig després del nostre bateig Els Minyons de Terrassa, probablement la Millor colla del Món Casteller! (per molts de nosaltres). A mesura que ens acostem a Calella va sortint el sol! Res pot anar millor!! Arribem a Plaça i els somriures són més amples que mai, alguns dels nostres estem que no cabem dins la nostra pell. Ens enfaixem i ens disposem a gaudir del moment! Avui a la plaça de Calella: Maduixos, Carallots i Minyons!!!
La Paradeta ja està muntada, els castellers ens apropem tots al lloc on actuarem aquesta tarda, la pinya es tanca, aquest cop més forta que mai!, les gralles sonen, els tabals marcant compàs, i ara si! ESTEM ACTUANT AMB MINYONS. Comencem aixecant els pilars per tal d'iniciar la Diada, i ho fem amb pilars caminats, cada colla ha sortit d'una cantonada i la veritat ha estat molt guapo. Primer Maduixots, després Minyons i després... aparteu les criatures que venen amb el seu pilar corregut els Carallots, se senten un brogit d'admiració... però llàstima... la brusca frenada ha fet que el pilar caigués. Toc d'atenció! No ens pot vèncer l'emoció del moment.


Els Maduixots van forts i presenten el primer castell de la que vol ser la seva millor diada. Comencen amb un 3d7 que fa goig! Com la plaça, plena com un ou que celebra la primera aleta. Tot seguit els Malves ens planten com qui no vol la cosa un 3d9f q no belluga! Quin goig veure pujar aquests castellers!!

És el nostre torn, i arrenquem amb el 4d7, amb alguna cara nova a terços i una solidesa a pinya que ja es veu només que es tanca que ha d'anar bé de totes totes, i és clar.... 3 passes i aleta! Un altre al sac!Comencen els Maduixots la segona ronda amb un 5d7 que estrenen a casa! Quina alegria i quin goig veure com viuen els castells!!!
Minyons posa un pis més i clava un 5d8 q demà a la Mercè folrarà! I nosaltres.... Posem acotxador, dosos i... "Genoll, peu, peu!!" el 3d6xs que segur i ferm que demana a crits un pis més! Estem a punt d'acabar... perquè el que és bo s'acaba de seguida??? Per tancar l'actuació un 4d7a dels maduixots ferm i que no fa patir en cap moment! Gran feina Maduixots!!! Minyons planta una torre de 8 amb folre preciosa i... que no és guapa la torre??? Per tancar els Carallots fem un 3d7 que li tenim la mesura presa... amb el qual ens havies fet patir... Les pinyes tricolors s'han anat succeint a cada una de les rondes, a cada un dels castells, Taronja, Malva i Vermell, com ens agrada barrejar-nos i per què no? Conèixer altres maneres de treballar... Pilars de comiat Minyons fan el pd7f molt treballat però que descarreguen solventment. Maduixots tira un vano de 5. Nosaltres un pilar de 5 que ja ens sona a pilaret... què anem amunt?? La Diada ha anat genial, ens acomiadem de Minyons i de Maduixots, ha estat un plaer actuar amb ells! El consistori de Calella ens rep i ens obsequia amb uns records de la ciutat, però el que més ens ha agradat és la plaça, però sobretot la gent i l'ambient. Gràcies per convidar-nos en aquesta plaça i fer el nostre somni realitat i gràcies per l'ajuda a pinyes! Una altre apunt... que no podem ni volem oblidar... estrena de noves camises i noves cares a troncs!!! Felicitats, benvinguts i per molts anys!!!
Esperem poder tornar a compartir plaça... i que no sigui molt tard. Amb la nostra empenta i amb exemples a seguir, amb colles que han obert camí en la "foscor de la Zona No Tradicional", el camí serà més lleuger!


GRÀCIES MINYONS
GRÀCIES MADUIXOTS

Demà... més i millor!

 

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

 

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb Castellers de Rubi i Sant Adrià.

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Diumenge 20 d'Octubre Diada a Sagrada Familia

Dissabte 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+info



Entra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes