ÚLTIMES NOTÍCIES

El cap de setmana del 20 i 21 de setembre , alguns Carallots vam viure una nova aventura : sortida de cap de setmana a Can Mas (Torrelles de Llobregat).

Dissabte tarda, tot just havent dinat, 40 carallots vam quedar per marxar plegats cap a Torrelles. La canalla estava eufòrica i amb ganes de gaudir d’aquesta nova experiència, compartir un cap de setmana carallot amb els seus companys.

Un cop vam arribar a la casa, vam instal·lar-nos a les habitacions, i vam fer una “inspecció” de la casa i dels seus racons. Tot seguit, vam començar diferents tallers : el taller de bijuteria i el taller de maquillatge on adults i infants vam compartir una bona estona d’oci i lleure.Després de sopar vam organitzar un joc de nit, un joc misteriós: uns castellers s’havien perdut per la muntanya i només es podien comunicar amb nosaltres mitjançant un xiulet. En el silenci de la nit es sentien crits, rialles,...i de tant en tant el so d’un xiulet!!! Un cop retrobats els castellers vam preparar-nos per fer un gran joc de pistes : els 2 grups ja estaven preparats amb lots , frontals, i... som-hi tothom en busca de les pistes pels voltants de Can Mas. Un cop acabada la recerca vam classificar les proves que tenien un únic eix, la SEGURETAT A LES PINYES!!!

Ufff!!! Quin dia més intens, així que tothom cap a dormir, que l'endemà també ens tenia sorpreses preparades i més activitats. Però als més grandets, encara els va quedar alguna energia per allargar la nit...

Diumenge al matí i després d'un bon esmorzar, vam fer una petita excursioneta a les Penyes de Can Riera, on vam poder gaudir de la natura tot grimpant per rocalla. A la tornada ens esperava el nostre fisio amb una classe teòrico- pràctica sobre com fer unes pinyes ben segures. On vam aprendre posicions i consells que de ben segur els durem a la pràctica!

Després de dinar, la canalla ens vam fer un pilar de nens i nenes i un pilar caminat organitzat per ells mateixos , la qual cosa ens va sobtar i vam poder comprovar que tenim una bona cantera.

I amb aquestes bones vibracions és com vam acabar la nostra curta però intensa estada a Can Mas. Unes colònies que van servir per fer pinya, fer colla i per passar-ho molt bé!! L'any que ve, més i millor!

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2023

 

 Diumenge 19 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca amb l'Adroc i 

Dissabte 27 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts amb Maniacs de Parets i Matossers.


Diumenge 4 de Juny: Actuació a El Papiol amb Matossers i Sant Feliu


Diumenge 17 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots i Cargolins d'Esplugues


Diumenge 17 de Setembre: Actuació a Sant Feliu a la FM Magenta.

Dssabte 21 d’Octubre Trobada de Colles del Baix Llobregat a Cornellà.


Diumenge 26 d’Octubre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Sant Feliu i L'Arboç

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes