ÚLTIMES NOTÍCIES

 

HOY PUEDE SER UN GRAN DIA…

Com tots els que "juguem" a casa, acostumen a ser bons dies, anem carregats d'il·lusió i ho deixem tot a plaça.
Varem trobar-nos a les 6 de la tarda a la plaça de Sant Jordi, i per qüestions de l’organització de la Festa Major vam endarrerir-nos una mica…
Havia caigut un xàfec important i a tots ens va venir al cap la Festa major del 2017…. que després d’una ronda vam haver de “plegar veles”
Iniciem el cercavila fins la plaça de la Vila, encapçalada pels músics que cada jornada demostren que son els millors, i a cad diada gaudim de lo bé que toquen! Els Musillots al davant i darrera Carallots, Xicots i Castellers de Terrassa

, una cercavila on tothom hi va participar!

Hi havia cares de cansament, és Festa Major, i tothom ho gaudeix i ho viu al màxim, som vicentins, i aquesta és la nostra festa!
KORRELLOTS , SKALLOTS, ... des d'aquí una gran felicitació i un agraïment a totes aquelles persones que regalen el seu temps per organitzar esdeveniments d’aquesta envergadura.
Tot i el cansament som CARALLOTS i CARALLOTES i vàrem sortir a per totes!

Comença la Diada en si, i fem pilars d’entrada a plaça, el nostre com sempre ràpid i segur, però potser alguna “passaperhora” més lent que altres vegades, divendres als últims metres del CAMINAT DE FESTA MAJOR, ens va caure i no volíem començar la diada amb mal peu.
Entrem a plaça i girem amb volta de 360° per saludar a una plaça ben plena de gent.

Xicots i xicotes també carreguen el seu pilar caminat, i Castellers de Terrassa descarrega el seu caminat.

Mentres, la paradeta era un no parar, venen de tot i un munt de números per les cistelles que la junta ha preparat amb carinyo i esforç, Gràcies junteros per les hores dedicades!

Ens situem a plaça, nosaltres al mig, Xicots al començament del carrer Jacint Verdaguer i Castellers de Terrassa a Rafael de CAsanovas.

Comencem amb uns pilars de record als presos polítics que porten, gariebé 9 mesos injustaments tancats. La veu del Rusi ressona per la plaça, com ens agrada aquest speacker!
Per qüestions d’horari, obrirà les rondes Xicots de Vilafranca, que ho farà amb un 3d8, que serà el castell més alt de la tarda! Gràcies Xicots! ( i Xicotes)
Ara ens toca a nosaltres i ens enfrontem al 4d7a (un dels nostres martiris aquest any) dificil i una mica tremolos; però som Carallots i ho fem aixi. En aquest moment es va veure que seria un gran diada, tot eren abraçades, somriures i picar de mans, tots érem un i anàvem a per totes, era tant l'alegria i els crits, van fer que la veu del Albert Lopez, quasi no s'escoltava.
És el torn dels CAstellers de Terrassa ens planta un 3d7 molt guapo.
Segona Ronda i els de Vilafranca fan un 5d7 segur, quiet, preciós, que ens enmirallem en ell.
Ens toca als Carallots ( I Carallotes) fem un 3d7 segur i ben quadrat, tot i el cansament ens sobren forces per celebrar-ho, segueixen les abraçades i les cançons a la plaça.

Castellers de Terrassa fan una Torre de 7 que ens fa lluentons als ulls… quin dia seràs nostre???

Diada ràpida i sense adonar-nos ens plantem a la tercera ronda. Els de Vermell fan un 4d7 amb el pilar.
Nosaltres fem un 4d7 tremolos també, pero descarregat com cal. Seguien les abraçades i el bon rotllo, es nota que és Festa Major!

Els Blau pastel tanquen la seva actuació amb un 4d7.

Acabem amb pilars de 5, un per cada colla, molt macos, però el nostre…. recte com un tir.

Per tancar del tot fem 2 pilars de 4 simultanis cada colla, i els Xicots 3, per tant veiem 7 pilars simultanis a la plaça de la Vila!

Ens despedeixen els Músics amb el toc de Vermut i la Polca D’Ours! ens encanta acabar les Diades així, amb tot Descarregat, havent fet 3 sets i amb els músics deixant-se l’alè.

Acabar aquesta crònica és molt fàcil:
MOLTES GRÀCIES CARALLOTS i MOLTES GRÀCIES SANT VICENÇ.

Nota: no em vull oblidar de la "mantejada" a la nostre cap de colla la Mònica que com a cap visible de la tècnica perd tantes hores treballant per la colla. Gràcies, s’havia de mantejar a algú… i amb tots no podem!

Tenim un mes de vacances per repostar forces i energies, ens espera una segona part de la temporada molt prometadora… Badalona, L’Arboç, Concurs7…

Bones Vacances Carallots!

Instagram Carallots

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 

PROPERES ACTUACIONS 2018

Diumenge 11 de Març: Actuació a Banyoles. Aniversari dels Esperxats de l’Estany. Esperxats de l'Estany, Carallots i Castellers de Figueres.
Diumenge 18 de Març: Actuació a Barcelona. Santa Madrona. Castellers del Poble Sec, Carallots, Castellers de Vila de Gràcia.
Diumenge 25 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca. Bateig de l’Adroc. Adroc, Castellers d'Esplugues, Carallots.

Dissabte 28 d'Abril: Actuació a la plaça de l'ajuntament de les Corts, de Barcelona, a les 18 hores, amb Castellers de Barcelona i Matossers.
Diumenge 22 d’Abril: Actuació al Prat. Diada de Sant Jordi. Castellers del Prat, Matossers, Carallots.

Cap de Setmana 5-6 de Maig: Actuació a àrea de Beasáin/Murguía.

Cap de Setmana 12-13 de Maig: Actuació a Montmeló. Manyacs de Parets, Castellers de Montcada i Castellers del Prat

Diumenge 20 de Maig: Actuació a Castellfollit de la Roca. Festa de la Germandat. Xerrics d'Olot, Carallots, Vailets de l’Empordà.
Diumenge 27 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. 5è Aniversari. Carallots, Castellers d'Esparreguera, Minyons de l’Arboç, Castellers de Caldes de Montbui.

Diumenge 10 de Juny: Actuació a Olesa de Montserrat. Festa Major. Castellers d'Esparreguera, Carallots.
Diumenge 17 de Juny: Actuació a Cerdanyola del Vallès. Castellers de Cerdanyola, Carallots, Castellers de Castelldefels.
Dissabte 30 de Juny: Actuació al Carmel, Barcelona. Festa Major. Castellers de la Vila de Gràcia, Carallots, Brivalls de Cornudella.

Diumenge 8 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Adroc, Castellers de Cerdanyola, Xerrics d'Olot.
Diumenge 22 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Castellers de Terrassa.

Dimarts 11 de Setembre: Actuació a Badalona. Diada de Catalunya. Carallots, Castellers de Badalona, Minyons de Terrassa.
Dissabte 15 de Setembre: Assaig Obert a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major Can Sàbat.
Diumenge 16 de Setembre: Actuació a l’Arboç. Festa del Local. Minyons de L’Arboç, Carallots.
Diumenge 30 de Setembre: Concurset a Torredembarra. Concurs de Castells.

Divendres 12 d’Octubre: Actuació a Miravet. Festa Major de Tardor. Carallots, Castellers de Tortosa.
Diumenge 21 d’Octubre: Actuació a Castelldefels. Festes de Tardor. Castellers de Castelldefels, Carallots, Castellers del Prat.

Diumenge 11 de Novembre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers del Prat, Castellers de Castelldefels.
Diumenge 18 de Novembre: Actuació a Gavà. Trobada de Colles del Baix Llobregat.

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes