ÚLTIMES NOTÍCIES

Col·laboració a la crònica: El Gerard 

Només 4 anys d'història d'una colla que continua fent història, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts. 4 anys que hem tingut dies gloriosos, dies tristos, diades espectaculars, diades per oblidar, diades de #gallinadepiel, diades que ens han fet plorar, diades que fan plorar, diades que ens han fet riure i diades que fan riure. Però el que està clar és que aquí estem. Amb carallots que hi són des dels inicis, carallots nous, carallots que han marxat, però tots formant part d'aquesta història...

I amb aquesta història, ens hem presentat al 4t aniversari Carallot amb una diada amb colles amigues, els Cargolins d'Esplugues i els Encantats de Begues. Ho hem fet en una plaça nova, la plaça del Mamut Venux, un nom que fa referència a elements històrics i elements de cultura popular.

Després de l'esmorzar i el vídeo motivador, la diada ha començat amb una cercavila dels músics, els Musillots, que portaven molts mesos esperant aquest dia. Un dia que ha estat el bateig a plaça de molts d'ells i la continuïtat dels altres. Una colla com els Carallots es mereixia tenir uns músics com els Musillots, que dia a dia segueixen creixent. Felicitats per l'esforç que ha vist els seus fruits!


Després del nostre pilar caminat i el dels Cargolins, ha estat el torn dels bastoners de l'Escola El Rocío, una escola que ha fet molt per la cultura amb el grup de bastoners i a qui en volem agrair el seu esforç. Gràcies!

I ara si, amb una calor elevada, però amb un airet que passava que la calmava, ens hem disposat a iniciar la diada, amb 2 pilars Carallots, 2 pilars Cargolins i un pilar dels Encantats. La ronda l'hem començat els Carallots amb un castell, el 4 de 7, que s'ha treballat i descarregat a l'estil carallot, amb molta força a les pinyes, amb uns troncs que s'ho hi han "currat", amb una canalla valenta i uns músics que ens han fet tocar el cel amb la mà. Els Cargolins han continuat la ronda amb parat 4 de 7 i els Encantats l'han tancat amb un 3 de 6. Un bon inici de diada, però calia continuar la feina.

La segona ronda ens esperava amb un dels reptes de la diada, el 3 de 7 amb agulla, el primer de la temporada i l'hem superat amb esforç, com no podia ser d'una altra manera. Un castell que ens ha fet evident que quan volem, podem. La ronda ha continuat amb un lent però segur 3 de 7 dels Cargolins i un èpic 3 de 6 amb agulla dels Encantats.

La tercera ronda l'encaràvem volent descarregar els 3 castells de 7 i ho volíem fer amb el castell de 7 més descarregat aquesta temporada. L'hem descarregat amb una solvència contrastada sota la calor intensa. Els Cargolins han descarregat un 5 de 6 i els Encantats han fet un intent desmuntat d'una torre de 6.

Per acabar la magnífica diada, un vano carallot preciós, al que li teníem moltes ganes i que ha sigut la cirereta als objectius que tenia la colla. Els Cargolins han descarregat 2 pilars de 4 i els Encantats un pilar de 4.

Una diada d'aniversari calorosa que ens ha permès recuperar il·lusió, castells i sensacions. Felicitats Carallots i Carallotes per l'aniversari i la fantàstica diada!

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

 

 Dissabte 23 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca amb l'Adroc , Cargolins i Guissona

 

Dissabte 11 de maig: Actuació a Llivia amb Castelles de la Cerdanya i Santpedor.

Diumenge 26 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts amb Maniacs de Parets i Matossers.


Diumenge 2 de Juny: Actuació a El Papiol amb Matossers i Sant Feliu

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb...

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Dissabte 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+info



Entra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes